banner2779
banner2752
banner2750

AKYAZI’DA, ÇİFTE ŞAMPİYON BÜYÜKŞEHİR OLDU
 Akyazı Belediyesi Spor şenlikleri kapsamında yapılan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Judo turnuvasına yoğun katılım oldu. Sakarya, Kocaeli, Düzce, Bilecik ve İstanbul illerden 16 kulüpten 470 sporcunun katılımıyla gerçekleşen turnuvaya Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü 43 sporcuyla katıldı. Akyazı spor salonunda gerçekleşen turnuvada minik judocular, hünerlerini minderde gösterdi. Çekişmeli müsabakalara sahne olan karşılaşmalarda Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu minik judocular yine başarıdan başarıya koştu.

43 SPORCUYLA KATILDI

43 sporcuyla yarışmalarda 14 altın, 9 Gümüş, 7 bronz madalya kazanan mavi beyazlılar adeta madalyalara ambargo koydu. Erkeklerde, Bayanlarda da takım halinde şampiyon olan mavi beyazlı judocular, gelecek için olumlu sinyaller verdi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Judo antrenörü Serdar Kiraz,  kazandıkları kupalarla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Her zaman bizlerin yanında olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü Başkanımız, ve yöneticilerimize çok teşekkür ediyoruz.  Alt yapıya verilen yatırımların meyvelerini gittiğimiz turnuvalarda fazlasıyla alıyoruz. Sporcularımızı bu başarılarından dolayı tebrik ediyorum. ”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751