ALÇIK VE EKİBİNDEN TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ
 AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık ve Ekibi, yoğun çalışmalarının karşılığını üst üste birinciliği alarak sürdürüyor.

AK Parti Genel Merkez’in her ay düzenlediği Türkiye Geneli teşkilat performans sisteminin bu ay ki birincisi AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları oldu. 

Körfez Gençliği Teşkilat Performansı’nda Birinci

AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık ve Ekibi TPS (Teşkilat Performans Sistemi)Ağustos Ayı değerlendirmesinde Türkiye ve Kocaeli birinciliğini elde etti. AK Parti Genel Merkezi tarafından 2015 yılı itibariyle devreye sokulan ve teşkilatların performanslarının değerlendirildiği oto kontrol sisteminde AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları hem Türkiye genelinde, hem de Kocaeli genelinde 77 puanla biriciliği göğüsledi. Konu ile ilgili Başkan Alçık şu ifadelere değindi, “ 15 Temmuz gecesi FETÖ terör örgütüne bağlı bir avuç eşkıya tarafından hain bir darbe girişimi gerçekleştirilmeye çalışıldı. Bizler Millet olarak, Vatanımıza, Devletimize, Bayrağımıza, Ezanımıza, Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Başbakanımız Binali Yıldırım’a sonuna kadar sahip çıktık ve çıkmaya da devam edeceğiz. O hainler sanmasınlar ki yorulduk, sanmasınlar ki davamızdan bir adım geri attık. Bizler hep şunu ifade ediyoruz, “ İlk Günkü Aşkla, Kutlu Yürüyüşe Devam” diyoruz. Bunun en güzel örneklerinden biri de Teşkilat Performans Sisteminde Türkiye ve Kocaeli birinciliğini göğüslüyor olmamız. Davasına sonuna kadar sahip çıkan, savunan, emek veren yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun. “ dedi.

Ekibinden, Başkan Alçık’a Teşekkür

AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık, dava arkadaşlarına, yol arkadaşlarına karşı samimi ve dik duruşu ile ekibinin gözdesi olan bir başkan. Bu bağlamda, AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Yönetimi, çalışmalarında ekibine verdiği destekten dolayı Başkan Kadir Alçık’a teşekkürlerini ifade etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817