“Alemdar, Derince’de güzelliklere imza attı”

AK Parti Derince İlçe Teşkilatı’nın düzenlemiş olduğu programlara katılan Milletvekili Mehmet Ali Okur, Başkan Alemdar’ın 5 yıllık süreçte birçok güzel işin altına imza attığını söyledi

İlk buluşma Sosyal Tesisler’de

Derince’de gerçekleşen bir dizi etkinliğe katılan AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, ilk olarak Derince Belediyesi Sahil Sosyal Tesisleri’nde teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, AK Parti Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark, ana kademe, gençlik kolları ve kadın kolları başkan ve yöneticileri ile parti mensuplarının da katıldığı Sosyal Tesisler’deki buluşmada TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Üyesi ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, önemli açıklamalarda bulundu. 30 Mart seçimleri öncesinde hız kazanan programlar kapsamındaki buluşmada ilk sözü alan isim AK Parti Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark oldu.

Hedefimiz en yüksek oyu almak”

Seçim süreci ile ilgili yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Ark, 30 Mart seçimlerine kadar sistemli bir şekilde çalışmayı sürdüreceklerini belirterek, Derince’de seçimi kazanmaktan ziyade oyları arttırmaya yönelik çalışmalar yaptıklarını söyledi. Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar ise konuşmasında yerel seçimlerin çok heyecanlı ve hareketli geçeceğini söyleyerek “Başbakanımız her konuşmasında hedefin sadece kazanmak olmadığını asıl hedefin en yüksek oyla kazanmak olduğunu vurguluyor. Biz de buna uygun olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz teşkilatımızla birlikte Derince’de güzel işler yaptık. Şu an bir yarışın içindeyiz. Asıl önemli olan aday açıklamasının ardından hep birlikte başbakanımızın gösterdiği hedef için el birliğiyle yola devam edilmesidir” dedi.

Birlikten güç doğdu”

Başkan Alemdar’ın ardından söz alan Milletvekili Mehmet Ali Okur ise hem ülke gündemi hem de yerel konularla ilgili teşkilatı bilgilendirdi. Uzun yıllar Gebze’de teşkilatların içersinde yer aldığını belirten Okur “ AK kadroların bu millete bu memlekete yapmış olduğu hizmetleri hem teşkilatlarımız hem de vatandaşlarımız çok iyi biliyor. Teşkilatlarımız fedakarca çalışmalar yapıyor. Bugün kadın kollarımızın yaptığı fedakarlıkları görmezden gelemeyiz. Biz bir aileyiz ortada bir başarı var. Partimiz kurulduğu günden beri bir çok güzelliğin altına imza attı ve bu ekip çalışmasıyla oldu. Kimse ben yaptım demedi yapılan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817