Alemdar’a eğitimcilerden teşekkür plaketi
 Yunus Emre İlk ve Ortaokulu Okul Aile Birliği’nin düzenlediği etkinlikte Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar’a eğitime yönelik katkıları nedeniyle plaket takdim edildi

 

Sosyal Tesisler’de buluştular

Derince’de eğitim veren Yunus Emre İlk ve Ortaokulu Okul Aile Birliği, dayanışma amacıyla kahvaltılı bir etkinlik düzenledi. Derince Belediyesi Sahil Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen etkinliğe Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar ve eşi Nihal Alemdar, Yavuz Sultan Mahalle Muhtarı Hamiyet Kağıtlı, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Emine Altındağ, okul müdür yardımcısı Ufuk Işık Şanal, okul aile birliği başkanı Neslihan Yazıcı, okul aile birliği yöneticileri Fatma Savcı, Emine Çakan, Ayfer Duman, Sebahat Türedi, okul öğretmenleri ve öğrenci velileri katıldı.

 

Şanal’dan Alemdar’a teşekkür

Programda açılış konuşmasını yapan müdür yardımcısı Ufuk Işık Şanal, Derince’de eğitim veren okullar olarak çok şanslı olduklarını belirterek “Belde olarak eğitime bu denli önem veren bir belediye başkanımız olduğu için çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Eğitime her zaman öncelik veren Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar’a ve okulumuz faaliyetlerine sundukları katkılar nedeniyle okul aile birliği yönetimine teşekkür ediyorum” dedi. Müdür yardımcısı Şanal’ın ardından bu kez kürsüye Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, davet edildi.

 

Eğitim camiasına 4 milyonluk katkı

Belediye başkanlığı sürecinde okulların ihtiyaçlarını karşılamaya ve eğitim seviyesinin yükselmesine katkı sunmaya büyük gayret sarf ettiklerini belirten Başkan Alemdar “Bizim için önemli olan çocuklarımızın geleceği. Biz çocuklarımızı iyi yetiştiremezsek görevimizi hakkıyla yapmış olmayız. Bugüne dek eğitime yönelik ayni ve nakdi 4 milyonun üzerinde katkı sunduk ve bunu devam ettireceğiz” dedi. Derince’de birkaç yıl sonra artık fiziki anlamda sıkıntılı okul kalmayacağını belirten Başkan Alemdar’a konuşmasının ardından müdür yardımcısı Ufuk Işık Şanal ve okul aile birliği başkanı Neslihan Yazıcı tarafından eğitime yönelik katkıları nedeniyle plaket takdim edildi.

 

ALEMDAR: Etkinlikte bir konuşma yapan Başkan Alemdar “Bizim için önemli olan çocuklarımızın geleceği” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817