Alemdar'dan parmak ısırtan çalışma

Derince genelinde görselliğe büyük önem veren ekipler yollardaki refüjler, kasisler ve kaldırımlardaki bordür taşlarını boyayarak, ilçenin daha da güzel bir görünüme kavuşmasına imkan sağlıyormuş. Derince Belediyesi Başkanı Aziz Alemdar anlaşılan hiç Yenikent mahallesine gitmemiş.

Derince Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yaz aylarının gelmesiyle birlikte hızlandırılan çalışmalar tüm ilçe genelinde devam ediyor. Yolları yıkayan ve süpüren ekiplerin ardından boyama işlemleri gerçekleştiriliyor ve bir plan dahilinde ilçe genelinde süren düzenleme çalışmaları özellikle cadde ve ana arterlerde yoğunlaşıyor.

Anlaşılan çalışmalar hız kazanıyormuş. Derince'nin en guzide mahallelerinden Yenikent'te ise durum farklı, Alemdar'ın bu hizmetlerinden Yenikent mahallesi yararlanamıyor. Vatandaş Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar'ı görevini yapmak üzere  Yenikent Mahallesine bekliyor.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817