banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Alemdar’dan yatırım daveti

TÜMSİAD Kocaeli Şube BaşkanıErdoğan Yılmaz’ın ev sahipliğinde derneğin sosyal tesislerinde gerçekleşen kahvaltı programına TÜMSİAD Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra AKP İzmit İlçe Başkan Yardımcısı ve TÜMSİAD üyesiHavzullah Yaydemir, Derince İlçe Sağlık Müdürü Ayşegül Akçı, Ziraat Bankası Bekirdere Şube Müdürü Cantürk Arık Gerçek ve dernek üyeleri katıldı. TÜMSİAD Kocaeli Şube BaşkanıErdoğan Yılmaz, Kocaeli şube olarak öncelikli hedeflerinin, sivil-kamu kurum ve kuruluşları ile birlikte kent yararına ortak projeler üretmek olduğunu ifade etti, çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

“İŞBİRLİĞİNDEN KAÇMAYIZ”

Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, kahvaltı daveti için TÜMSİAD yöneticilerine teylekkür etti, ilçedeki faaliyetlerle ilgili bilgi verdi. SİAD’lar içinde en genç derneğin TÜMSİAD olduğunu belirten Başkan Dr.Alemdar, “Biz bütün değerlerimizi paylaşabiliriz. Yeter ki, bize işbirliği teklifi ile gelinsin. Sonuçta herkes kendi ilçesinin kalkınması ve dolayısıyla Kocaeli'nin kalkınması mantığı ile çalışıyor. Biz de Derince Belediyesi olarak TÜMSİAD ile işbirliği yapabilecek kapasitedeyiz. Şartlar uygun olursa hiçbir şekilde işbirliğinden kaçmayız” dedi, işadamlarını Derince’ye yatırım yapmaya çağırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826