Aleviler Körfez’de Aşure Dagıttı

Körfez Belediye Meclis Üyesinin Ak Partili üyesi Metin Özkan’ın başkanlığını yaptığı Sivas Divriği Derneği Körfez’de Aşure etkinliği düzenledi.  

 

Düzenlenen Proğrama Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Başkan Yardımcısı İsa Taş, Ak Parti İlçe Başkanı Engin Koyun, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Allak, CHP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Miroğlu ve yönetimi, Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe, Körfez Taşköprülüler Dernek Başkanı Öznur Gökkaya, Ağrılılar Dernek Başkanı Suat Demir, Belediye meclis üyeleri  ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Yapılan proğrama katılım oldukça yoğun olurken Dernek Başkanı Özkan, Bir olalım, Diri olalım, İri olalım  dedi.

Özkan : Bir olalım, Diri olalım, İri olalım

 

Dernek Başkanı Metin Özkan  yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları verdi.  Aşure Günü'ne olan ilgi ve katılımın kendisini duygulandırdığını belirten Özkan, "Bu ilgi, bu katılım şunu gösteriyor; inançların, kimliklerin yasaklandığı ülkelerin, çağdaş ülkeler seviyesine ulaşması mümkün değildir. Dünya kabuk değiştiriyor, bugün tüm dünya gelişiyor. Bunun için her inanç ve anlayış da değişen bu hıza göre kendini değiştirmeli, aksi halde kendisinin gelişen bu dünyada yer alma şansı yoktur.

 

Bizim ülkemizin de son dönemde bu gelişmeleri ve duyarlılığı görmesi, fedakar yönetici ve insanların bu değişime sahip çıkması, bizleri mutlu ediyor, onurlandırıyor" diyen Özkan, "Bir olalım, diri olalım.  İri olalım. Bu kentte barış ve huzur içinde hep birlikte yaşayalım. Ayrıştırıcı değil birleştirici olmalıyız" şeklinde konuştu. Proğram dağıtılan Aşureyle son buldu.

 

Proğram yapılan Aşure duasıyla son buldu.



Proğrama katılan Başkan Pehlivan, tüm katılımcılarla tek tek el sıkıştı.




Başkanlığını Engin Koyun'un yaptığı Ak Parti heyeti ilçede fırtına gibi esiyor. Koyun ve yönetimi hiç bir organizasyonu kaçırmıyor.








CHP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Miroğlu ve yönetimide Aşure programındaydı


 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817