Alevlerin Arasında Kalan 18 Aylık Bebek Öldü
Saat 15.30 sıralarında Derince İlçesi Yenikent Semti Yaman Sokak Son Çağ Sitesi A Blok 1. kattaki, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri'nde işçi olarak çalışan Faruk Şamlı ile Sibel Şamlı'ya ait dairede, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Sibel Şamlı'nın evde iki çocuğunu yalnız bırakıp dışarıya çöp atmaya çıktığı sırada, alevler hızla büyüdü. Apartmanın girişinde çocuklarının çığlıklarını duyan anne Sibel Şamlı, koşarak ev daldı ve alevlerin arasından büyük kızı 4 yaşındaki Edanur'u kucaklayıp dışarı çıkardı. Sibel Şamlı, daha sonra tekrar eve koşarak 18 aylık bebeği Sedanur'u dışarıya çıkartmak istedi. Ancak Sibel Şamlı, alevlerin içersinde kalan bebeğini kurtaramadı. 

Bu sırada çevre sakinleri itfaiyeyi arayıp yangın ihbarında bulundu. Kısa süre içersinde olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahelede bulundu. Apartmanda dumandan ve alevlerden etkilenen vatandaşlar itfaiye merdiveniyle aşağıya indirildi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren çabası sonucu yangın kontrol altına alınabildi. 

Sibel Şamlı'nın kurtardığı büyük kızı Edanur Seka Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Anne Sibel Şamlı olayı duyup koşarak gelen baba Faruk Şüamlı, yangın sonrası sinir krizleri geçirirken, apartman sakinleri onları sakinleştirmeye çalıştı. Yangında Ecrin Dönmez, Nebat Tunç, Mürüvvet Saka, Nedime Özgenç, Vehbi Yıldız, Firdevs Yıldız ambulansla Derince Uygulama Hastanesi ile Seka Devlet Hastanelerinde tedavi altına alındı. Yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma başlatıldı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817