Ali Çakır, “Gönülleri Fethetmeye  Devam Edeceğim”

AK Parti’nin özellikle halk desteği açısından kendisine çok güvenen aday adaylarından olan Ali Çakır, ilk olarak Körfez Şoförler ve Otomobilciler Odası ve Körfez Minibüsçüler Kooperatifi’ni ziyaret etti.

Ali Çakır, Oda Başkanı Ali Karadeniz ve Kooperatif Başkanı İsmail Kahrıman’la yaklaşan seçimler ve çalışmaları konusunda sohbet ederek, kendisine ve partisine destek vermelerini istedi.

Ali Çakır, daha sonra da ilçede ki diğer STK’lar ve nokta ziyaretleri ile çalışmalarına devam etti. Çakır, önümüzde ki günlerde büyük kalabalık gurupların olduğu toplantılarla halk desteğinin daha çok hissedileceği sohbet programları düzenleyecek. Ali Çakır bu çalışmaları ile gönülleri fethetmeye devam edeceğini ve adayın açıklanmasından sonra da kim olursa olsun parti ve dava için aynı tempoyla çalışacaklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817