ALİ ÇAKIR KÖYLERDE

 

AK Parti Körfez İlçe’de Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Ali Çakır’da siyasete ısınmaya, köy ve mahalle gezileri yapmaya başladı.

AK Parti Körfez İlçe’nin aday adaylarından olan Ali Çakır, resmi başvurusunu kalabalık bir grup eşliğinde yapan ilk isim olmuştu. Parti’de yakaladığı bu coşkulu havayı devam ettirmekisteyen Ali Çakır, ilçedeki köylerde ve mahallelerde ziyaretlerine devam etti. Seçim çalışmaları sırasında, diğer aday adaylarını ve Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’ı eleştirmeyen Ali Çakır, eksik gördüğü çalışmaları tamamlayıp, ilçeyi sanayi kenti görünümünden çıkartarak, yaşanabilir hale getirmek için çalışacağını söylüyor.

Ali Çakır, kendi üslubuyla seçmenlerin beğenisini kazanırken, AK Parti’de Kasım ayı ortalarında adayın netleşmeye başlaması halinde kim seçilirse seçilsin aynı tempoyla parti için çalışmayı sürdüreceğini söylüyor



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817