banner2779
banner2752
banner2750

ALİ ÇAKIR’DAN GÖRKEMLİ ADAYLIK BAŞVURUSU

Ali Çakır aday adaylığı başvurusu için destekçileriyle Tütünçiftlik Güney Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı üzerinde, Çakıroğlu Fırını önünde toplandı. Burada toplanan yaklaşık 1000 kişi daha sonra yürüyerek Tuğrul Caddesi’nden AK Parti İlçe binasına geldiler. Cadde kapatan kalabalık parti binasına sığmayınca açıklama sonrasını dışarda beklediler.

Ali Çakır’ın aday adaylık dosyasını alacak olan İlçe Başkanı Şener Söğüt yaptığı konuşmada, “Allah hayırlı, mübarek etsin. Bugün 10 Kasım, öncelikle ben Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi Rahmetle anıyorum.  Bugün de biliyorsunuz Hakkari'de 7 tane şehidimiz oldu, rahmet ve şükranla ve minnetle anıyorum.  Hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Ali abinin Körfez'de sevilen sayılan bir abimiz olduğunu biliyorduk. Ama bu kadarını bilmiyorduk, bugün öğrenmiş olduk. Ali ağabey partimize büyük bir heyecan, coşku ve enerji katmıştır, kendisine teşekkür ediyorum. Aday adaylığı süreci başladı, partimizde ve ilçemizde de büyük bir heyecan başladı. İnşallah Allah'ın izniyle aday adaylığı neticesinde bir kardeşimiz aday olarak genel merkez tarafından gösterilecek. Körfez’de ki adayımızla birlikte canla başla çalışacağız” dedi.

Daha sonra adaylık açıklamasını yapan Ali Çakır, tüm teşkilat yönetimine, parti yönetimlerine, mahalle başkanları ve istişare kurulu üyeleri ile kendisine desteğe gelen kalabalığa teşekkür ederek, “Aday adaylığı başvuru ile ilgili sözlerime başlamadan önce ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmetle ve şükranla anıyorum.  Tüm şehitlerimize ve dünkü patlamada şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet ve yaralılara acil şifalar diliyorum. Hepimizin bildiği üzere bugün buraya belediye başkan aday adaylığı müracaatımı yapmak için toplanmış bulunuyoruz. Bugüne kadar görev yapan belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Ama bunun bir hizmet yarışı olduğunun bilinciyle, bölge, ırk ayrımı yapmaksızın herkesi kucaklayarak, Cumhurbaşkanımızın tek millet tek bayrak tek vatan tek devlet şiarıyla yola çıkmış ve çıkacak olan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Tüm halkımız için hayırlı olanı Cenabı Allah'tan niyaz ederim” dedi.

Konuşmalardan sonra aday adaylık dosyasını teslim eden ali Çakır, ilk balkon konuşmasını da aşağıda kendisini bekleyen kalabalığa, merdivenlere çıkarak yaptı. Ali Çakır’a destek için gelenler arasında eski belediye başkanları Esener Maçil, Ahmet Arıt, ilçede ki STK temsilcileri, esnaf ve işadamları da yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751