ALİ CAN KAZGAN  ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Ali Can Kazgan, ailesi, yakınları, STK temsilcileri, aday adayları ve destekçilerinin yer aldığı kalabalık gurupla ilçe binasına geldi ve dosyasını teslim ederek resmen Körfez Belediyesi Meclis Üyeliği aday adayı oldu.

Ali Can Kazgan’ın dosyasını teslim alan AK Parti Körfez İlçe Başkan Vekili Ramazan Tuna, ülke ve ilçe için en hayırlı olan seçimin yapılmasını dilediklerini ifade ederek, “AK Parti de kimse kaybetmez, herkes kazanır. Yaklaşık 40 gündür aday adayları başvuru yapıyor, her kes daha iyi hizmet etmek için bu yarışa katılıyor. Aday adaylık başvuruları ve çalışmalar dostluk, kardeşlik havası içinde devam ediyor” dedi.

Ali Can Kazgan dosyasını teslim etmeden önce yaptığı konuşmada, “1984 Kars Arpaçay doğumluyum. Çeşitli derneklerde görev almaktayım ve ailemle birlikte inşaat, market ve kantin işletmeciliği yapmaktayım. İşletme Fakültesi mezunuyum ve Körfez’de 30 yıldır oturmaktayım. Bugüne kadar edindiğim yöneticilik bilgi ve tecrübelerimle bir olmaya, birlikte olmaya önem veren birisi olarak Allah bana bu görevi nasip ederse Körfez halkına hizmet edeceğim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817