banner2779
banner2752
banner2750

Ali Eşref Şeriati'nden suç duyurusu!!!


İddialara göre emekli olan Ali Eşref Şeriati, yıllardır üye olduğu Körfez Emekliler Derneğinden üyeliğini iptal ettirmek istedi. “Bana hiç bir faydası olmadığı için üyelikten çıkmaya karar verdim” diyen Şeriati, dernek binasına giderek üyeliğinin iptal edilmesini istediğini söyledi. Bunun üzerine dilekçe yazıp vermesini isteyen sekreterden dilekçe yazmak için kağıt isteyen Şeriati “kağıt yok” yanıtı ile karşılaştı. Bir şekilde dilekçesini yazarak veren Şeriati, evlak kayıt numarasını isteyerek üyeliğini iptal olup olmadığını takip etmek istedi. İşte bu esnada hiç beklemediği bir tepki ile karşılaşan Şeriati, Dernek başkanının ağır hakaretlerine maruz kaldı.

“Üzerime yürüdü, dövecekti”

Şeriati, Dernek başkanı Derviş Ilgaz'ın bağırıp çağırdığını üzerine yürüdüğünü orada bulunanlar tarafından tutulmasaydı kendisini darp edebileceğini söyledi. “Babası yaşında adamım neden böyle davrandığını anlamak çok zor, gerekli yasal işlemleri başlatacağım” dedi. Şeriati, Ilgaz'ın bu tutumuna anlam veremeyince, “sen emekli olmadan önce ne iş yapıyordun” sorusuna "Hayvan otlatıyordum" cevabını veren Ilgaz'ın, emekli polis memuru olduğunu öğrenince şaşırdım dedi. Ilgaz'ın bu sözü neye istinaden söylediği de merak konusu. Burada emniyet güçlerinin halka bakışının bu olduğunu mu iddia ediyor diye soruldu.  Binbir zorluklarla geçinen emeklilerin böyle bir muameleye maruz kalması duyanların tepkisine neden olurken, babası yaşındaki adamın üzerine yürüyen ve hakaretler yağdıran Ilgaz'ın, hem Şeriati'den hem de tüm emeklilerden özür dilemesi bekleniyor. Bilinmelidir ki, hiç kimse başında bulunduğu kurumu kullanarak zorbalık yapamaz. Bu ülkede hak ve hukuk var. dedi


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751