banner2752
banner2750
banner2776

Ali Güney’den Maç Öncesi, Kocaelispor’a Moral Ziyareti

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av. Ali Güney, Kocaelispor, Burunga Tesisleri’ndeki çalışmaları inceleyerek Kocaelisporlu yönetici ve futbolculara moral verdi. Gerçekleşen ziyarette Başkan Güney’e Başkan Vekili Turgay Aydıner, Başkan yardımcıları, Gençlik Kolları Başkanı ve İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Aykut Çağlayan, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri eşlik etti. AK Partili heyeti karşılayan Kocaelispor yönetim kurulu Başkanı Hüseyin Üzülmez çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu. Teknik Direktör Selahattin Dinçel nezaretinde çalışan yeşil siyahlıların Burunga Tesisleri’ndeki antrenmanı sonrasında maç yapıldı. Yeşil siyah’lı ekibin çalışmalarını tribünden izleyen Başkan Güney ve yöneticiler, antrenman sonrası futbolculara tatlı ikramında bulundu.

Şampiyonluk Bizim İçin Kaçınılmaz

Gerçekleşen ziyarette konuşan AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av.Ali Güney , “3. Lig 2. Grup'ta lider olan Kocaelisporumuz ile ikinci sırada bulunan Erokspor arasında oynanacak maç için tüm kent adeta birbirine kenetledi. Kenti birbirine kenetleyen en büyük etken Kocaelisporumuzun başarılarıdır. Kulüp Başkanımız Hüseyin Üzülmez ve tüm teknik heyetin bunun yanında futbolcularımızın emekleri gözler önünde. Hafta sonu oynayacağımız Erokspor karşılaşmasını kazanacağımızdan şüphemiz yok. Bu maçı kazanarak, aramızdaki fark 6 puana çıkacak. Bu sene hasretle beklediğimiz şampiyonluk artık bizim için kaçınılmaz. Kocaelispor bu kentin en büyük değeridir. Bu kentte yaşayan ve Kocaelipor’a gönül vermiş herkes hafta sonu oynanacak karşılaşmada bunu gösterecektir. Kent olarak Kocaelispor için bir olduk, birlik olduk.

Özlediğimiz o günlere geri döneceğiz

Konuşmalarının devamında Başkan Güney, “Şehir, belki de ilk defa bu kadar birbirine kenetlendi, takıma olan inancı ve güveni arttı. Kentimizin sevdası Kocaelisporumuz, geçmişte oldu gibi yeniden özlediğimiz o günlere geri dönecek. Yeşil siyah’lı ekibimizin antrenmanını izledik futbolcularımızın moral ve motivasyonu yüksek. Erokspor galibiyetine hazırlar. Kocaelispor Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Üzülmez ve teknik heyete, bunun yanında futbolcularımıza güvenimiz tam. Bizlerde bugün Burunga tesislerine gelerek, futbolcularımıza ve tüm Kocaelispor’lu ekibin yanında olduğumuzu bir kez daha göstermek istedik. Nazik misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyoruz. dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Alp 4 yıl önce

körfez birlik bitince fatma başkan sayesinde hepsi KOCAELİ SPORLU OLDULAR

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680