banner2779
banner2752
banner2750

Ali Hocalar’da, Kutlu Doğum  Haftası
 Peygamber Efendimizin doğumu nedeniyle tüm yurtta ve İslam aleminde olduğu gibi Körfez’de de çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Bu etkinliklerden biri olan Kur’an Tilaveti okuma ve dua etkinliği, Körfez’e bağlı Ali Hocalar Köyü’nde yapıldı. Düzenlenen etkinliğe, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan, Körfez Jandarma Komutanı Üsteğmen Fikret Kale, MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve yönetimi, Saadet Partisi İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan ve yönetimi, belediye Meclis Üyeleri ve kalabalık vatandaş gurubu katıldı.

Düzenlenen  etkinlikte, Peygamber Efendimiz’in hayatı ve kutlamalar hakkında bilgiler verilerek, konuşmalar yapıldı. Okunan Kur’an Tilaveti ve duaların ardından gelen konuklara sevgi anlamını taşıyan kırmızı güller dağıtıldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751