ALİ KARADENİZ, BAYRAM SEVİNCİNİ YASA ÇEVİRMEYİN’
 Ali Karadeniz, havaların sıcak olacağı günlerde bayram kutlanacağını hatırlatarak, ‘’Bu nedenle sürücüler çok dikkatli olmalılar. Özellikle, güneş altında araç sürerken, sıcağın etkisinin insanları etkilediğini unutmasınlar ve uykusuz olarak yola çıkmasınlar. Bayram sevincinin yasa dönüşmemesi için, araçların bakımı yaptırılmalı ve sürüş kurallarına tam olarak uyulmalı. Bayram süresince ve dönüşte, normal trafiğin 10 katı aracın yollarda olabileceği düşünülerek, daha dikkatli olunmalıdır. 14 yaşından küçük çocukların arkta koltukta oturması ve emniyet kemeri bağlanma şartı olduğu unutulmamalıdır’’ dedi.

Karadeniz, yorgunluk hissedildiği anlarda sık sık mola verilmesi gerektiğini, uykuya, kurallara ve aracın bakımına özen gösterilerek, sakin bir şekilde ve hız yapmadan araç kullanılması halinde bayramın tüm neşe ve mutluluğunun yaşanabileceğini, de sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817