ALİ KARADENİZ, ŞOFÖR ESNAFI İÇİN ŞEKERBANK İLE GÖRÜŞTÜ
 Körfez’de, bu yılın sonuna kadar Dubai Port limanının devreye gireceğinin söylenmesi, oda, taşımacılık yapan firmaları, dernek ve kooperatifleri harekete geçirdi. Körfez Şoförler Odası Başkanı Ali Karadeniz, araçlarını yenilemek ve ihtiyaca uygun hale getirmek isteyen taşımacı esnafının, odaya gelerek evrakları alıp, özel anlaşma yapılacak olan Şekerbank’a gidebileceklerini söyledi.

Şekerbank Körfez Şube Müdürü Ferhat Deniz ve Kobi Portföy yöneticisi Simge İzdem, Körfez Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Karadeniz’i ziyaret ederek, odaya bağlı üyeler ve ilçedeki taşımacılık yapan şoför esnafı için özel kredi anlaşmaları hazırladıklarını söylediler. Şeker gibi kredi adıyla belirlenen kredi miktarları ve ödeme koşullarının, oda ve üyelerine özel olacağını söyleyen banka yetkilileri, Başkan Ali Karadeniz ile görüştüler.

Görüşme sonrasında sunulan imkanları ve koşulları inceleyen Karadeniz, üyelere ve şoför esnafına duyuru yaparak, odaya gelmelerini evrak ve bilgi aldıktan sonra bankaya giderek anlaşma yapmalarını önerdi. Bu yıl içinde birçok araç sahibinin, kullandıkları araç ve ekipmanlarını yenilemeleri bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817