Ali Koç bugün adaylığını açıklayacak

 

Ali Koç bugün adaylığını açıklayacak

AK Parti başkan aday adayları, başvurularını yapmaya başladı.  Teşkilatın tanınan ismi Ali Koç  Kartepe İlçe Belediye Başkan aday adaylığını ilçe binasında  bugün (8 Ekim 2013 Salı ) saat 18:30'da açıklayacak. Başkan aday adayı Ali Koç; "Kartepe'yi ve sorunlarını yakından  biliyoruz. Bunlara çözüm üretecek bilgi ve birikimimiz olduğundan dolayı aday adayı başvurumuzu yapıyoruz" dedi.

Aday Adayı Ali Koç kimdir?

15.01.1974 Kocaeli Kartepe Sultaniye Köyü doğumlu. İlkokulu köyde, ortaokul ve Liseyi Bursa İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı.  2001 yılında Anadolu Üniveristesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldu.  94-97'de toptan ticaret,  97-2000'de radyo televizyon Reklam Ajansı yöneticiliği,  2000-2009'da. sağlık sektöründe kurucu ve ortaklık yaptı. 2009'dan beri inşaat yatırım danışmanılğı yapıyor. Evli ve 3 çocuk babası.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817