Ali Korkmaz: “Heyecanla kongreyi bekliyoruz”

 

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, haftalık icra ve yönetim kurulu toplantılarının ardından gündemle ilgili değerlendirme yaptı. Korkmaz, 16 Nisan halk oylaması sonuçlarını her yönüyle değerlendirdiklerini belirterek, “AK Parti’de değişmeyen tek kural vardır. Bir seçim bittiği anda diğerinin hazırlığı başlar. Bizler de bu kapsamda hem İl Başkanımızla hem kendi içimizde bu değerlendirmeleri yaptık, yol haritamızı belirledik” dedi. 

 

“TEŞKİLATIMIZ ÇOK HEYECANLI”

Korkmaz, çok yoğun bir seçim sürecini geride bıraktıklarını ama pazar günü Ankara’da gerçekleşecek olağanüstü genel kurulda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden genel başkan seçilmesinin teşkilatlarda müthiş bir heyecan yarattığını ifade ederek şöyle dedi: “Partimizin kurucusu, liderimiz, reisimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden partimizin başında olması hepimizi çok heyecanlandırıyor. Pazar günü kongreye çok yüksek katılım olacaktır”. 

 

“REFORM VE DEĞİŞİM DÖNEMİ”

Yeni dönemin atılım, demokrasi, değişim ve reform getireceğini aktaran Korkmaz, “AK Parti zamanı geldiğinde kendini yenileyebilen bir parti. Siyasi tarihimizde bu kadar canlı ve her zaman kendini yenilemekten korkmayan başka parti olmamıştır. Bu yüzdendir ki, AK Parti 15 yıldır girdiği her seçimde 1 nci parti olmayı başarmıştır. Yeni dönem, partimize gereken ivmeyi yeniden kazandıracak ve yeni bir çıkış dönemi başlatacaktır” dedi. 

 

“YAVUZ DEVAM ETMELİDİR”

Korkmaz, Kocaelispor’un Altay’a penaltı atışları sonunda 6-5 kaybettiği 2.Lig’e terfi Play-Off final maçı hakkında da şunları söyledi: “Kocaelispor bu sezon bize çok güzel şeyler yaşattı. Bunun başlıca mimarı Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz’dur. Bu kentte Kocaelispor sevgisinin yeniden geniş bir kesim tarafından paylaşılmasını sağladı. Dileğim, bu güzel tablonun devam etmesi için görevine devam etmesidir. Zor bir işin başında bulunuyor ama Kocaelispor’un kendisine ihtiyacı var”. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817