ALİ KORKMAZ'A PAZARCILARDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
 Kocaeli Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim ve yönetimi AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz hafta Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapılan tek listeli kongrede güven tazeleyerek yeniden AK Parti İzmit İlçe Başkanlığına seçilen Ali Korkmaz, hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye başladı. Yönetimiyle birlikte mazbatasını da alan Korkmaz, çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Başkanlığa yeniden seçilmesinin ardından tebrikleri de kabul ediyor. Korkmaz bu kapsamda son olarak Kocaeli Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim ve yönetimini ağırladı.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

Kocaeli Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet SERİM, oda çalışmaları ve faaliyetleri ile ilgili bilgi sunumunda bulunarak, Başkan Korkmaz’a bir sepet meyve takdim etti. İlçe Başkanı Ali Korkmaz da, Kocaeli Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası yönetimine ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmalarında başarılar diledi. Parti binasında gerçekleştirilen ziyarette ilçe yöneticisi Yusuf Yıldız da hazır bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817