Ali Korkmaz’dan Sefa Sirmen’e sert gönderme! “Sirmen, umut taciri”
Ak Parti İzmit İlçe yönetim kurulu toplantısı öncesinde açıklama yapan İlçe Başkanı Ali Korkmaz “CHP İzmit Belediye Başkan adayı bir yandan bol keseden kadro ve iş vadediyor. Diğer yandan 30 Mart hesap günü diyor. Kadro ve iş vadettiği kişilerle ilgili hiçbir şey yapamayacağını kendisi de biliyor. Ama nedense huylu huyundan vazgeçmiyor. Böyle bol keseden atmak eski siyasetçilerin eski alışkanlıklarından başka bir şey değil” dedi.


SAHTE SSK KARTLARI
İnsanların umuduyla oynamak hiçbir vicdanın kabul edeceği durum değil diyen Korkmaz “Bu yapılan umut tacirliği değil de nedir? Yıllar önce seçim arifesinde almış gibi gösterip, almadığın 3 bin kişiye yenilerini mi eklemek istiyorsun. Bu milletin Perşembe pazarı yanında ki otobüs işletmesi bahçesinde sahte SSK kartları dağıttığın günleri unuttuğumuzu mu zannediyorsun. Dedik ya aday eskimiş siyasetçi olunca yöntem hep aynı” açıklamasında bulundu.    

HESAP SORACAK
Korkmaz “Sonrasında 30 Mart hesap günü diyor sayın aday. Kendisine hatırlatırım. Bir küçük hesap günü var birde büyük hesap günü var. 30 Mart küçük hesap günü. O günde milletimiz, kendisine hizmet edenle umut tacirliği yapanlara notunu verecek. Daha önceki seçimlerde olduğu gibi. Kendisini kandırmaya çalışanlardan hesap soracak” değerlendirmesinde bulundu.

ARKADAŞLARI NEREDE?
Sayın adayın büyük hesap gününü düşünmesini tavsiye ederim diyen Korkmaz “Belki bu sayede kendisinden başka hiçbir şey kimseyi düşünmediğini ve kendi talimatı olan işlerin bedelini ödeyen arkadaşlarına bile “herkes imzasının sonuçlarına katlanır” diyecek kadar vefasızlık yaptığını hatırlar. Belki hayatını kararttığı çalışma arkadaşlarını, bürokratlarını bir kez olsun arayıp sormadığını hatırlar” dedi. AKP İzmit İlçe Başkanlığına belediye meclis üyesi başvuru sayısı 67 oldu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817