banner2779
banner2752
banner2750

Ali Saydam: Halk Sizi Anlar
 Marmara Belediyeler Birliği tarafından Kadıköy’de bulunan Kozzy AVM’de düzenlenen eğitim programına katılan İletişim Duayeni Ali Saydam önemli açıklamalarda bulundu. İnsanın en önemli kıymet olduğunu belirterek söze başlayan Saydam, “İnsan, para ve su gibi bir kaynak değil, kıymettir. Müslüman mahallesinde salyangoz satar gibi PR yapmaya çalışan siyasiler ve belediyeler var. Etrafımız ‘Halk beni anlamıyor’ diyen siyasilerle dolu. ‘Halk beni anlamıyor’ diye bir şey olamaz. Halk sizi anlar. Siyasiyi anlamayan halk değil, kendini halka anlatamayan siyasi vardır. Siyasetçinin her söylemi doğru olmalı ancak her doğruyu söylememeli. Siyasal iletişimde kibir ve gurur yapmak gibi hatalara da rastlayabiliyoruz. İletişimde kibir ve gurur ahmaklıktır. Bu hataya özellikle belediyeciler düşmemeli” dedi.
 
Özür dileme ile af dileme arasındaki farka da dikkat çeken Saydam, “İletişim yeteneği yüksek olan kişiler, özür dilemez af dilerler” derken, belediye başkanları için en önemli görevlerden birinin de zabıta personeli tarafından yapıldığını belirtti. Saydam, “Belediye başkanının dışarıda görünen yüzü konumunda olan zabıtalara, stres yönetimi ve öfke kontrolü eğitimlerinin daha fazla düzenlenmesi gerekiyor. Zabıtanın halkla iletişimi, belediye başkanının kaderini belirleyecek düzeye ulaşabilir. Zabıta mesleği, büyük özveri isteyen bir meslek dalıdır ve bu noktada sürekli olarak zabıta görevde yükselme programları düzenleyen Marmara Belediyeler Birliği’ni kutluyorum” diye konuştu.
 
İletişim Duayeni Ali Saydam, “Pratik PR ve Propaganda” isimli yeni kitabı çıkan Marmara Belediyeler Birliği Basın Yayın Danışmanı Fatih Sanlav’ı da tebrik etti.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751