Aliekber Gençliği anma Günü düzenledi
 Kocaeli Muhammediye Camii Aliekber Gençliği tarafından düzenlenen Peygamber Efendimizin vefatı ve torunları İmam Hasan ile İmam Rıza’nın şehit edilişleri nedeniyle hazırlanan anma programı Körfez’de yapıldı.

Tütünçiftlik Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, STK temsilcileri ve Derneğin Yönetimi ile üyeler ve vatandaşlar katıldı. Anma etkinliğinde İlahiyatçı ve Araştırmacı Yazar Hasan Kanatlı, Yazar Senarist Ahmet Turgutlu ve konuklar yaptıkları konuşmalarla Peygamber Efendimiz’i ve şehit torunlarını anlatarak andılar. Gecede, Peygamber Efendimiz’in hayatından örnekler aktarıldı ve ilahilerle duygusal anlar yaşatıldı.

Etkinlik sonrasında Yazar senarist Ahmet Turgut’un kitap dağıtımı yapılırken, programa katılan ve katkı sağlayan Belediye Başkanı İsmail Baran’a da plaket verildi.





 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817