banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

ALİKAHYA, TARİHİNDE GÖRMEDİĞİ KADAR HİZMET GÖRDÜ
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın yaklaşık 6 yıl önce başlattığı mahalle inceleme gezileri devam ediyor.  Aradan geçen uzun yıllara rağmen hiç aksatılmayan mahalle inceleme gezisi Alikahya Merkez Mahallesi ile devam etti. Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir ile daire müdürlerinin katıldığı mahalle turu yaklaşık 4 saat sürdü. Alikahya Merkez Mahalle Muhtarı Enver Gökbudak’ın da  hazır bulunduğu tur sırasında  cadde ve sokaklar gezilerek eksikler tespit edildi.

 

ALİKAHYA’YA HİZMET YAĞDI

 

Başkan Vekili İbrahim Bulut, Alikahya bölgesine Nevzat Doğan’ın başkanlığı döneminde çok önemli yatırımlar yapıldığını belirterek” Alikahya’yı hiçbir zaman şehir merkezinden ayrı görmedik. Altyapısından, üst yapısına, parklarından yeşil alanlarına ve sokak aydınlatmalarına kadar bu bölgemize adeta hizmet yağdırdık. Alikahya  hiçbir dönemde bu dönemde olduğu kadar hizmet  görmemiştir. İzmit Belediyesi olarak,  nereye hizmet gerekiyorsa oraya hizmet götürme çabası içinde olduk. Hiçbir zaman ayrımcılık içinde olmadık ve bundan sonra da olmayacağız” dedi. Mahalle muhtarı Gökbudak’da İzmit Belediyesi’nin  yaptığı hizmetlerden memnun olduklarını belirterek teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826