ALİKAHYALILAR HÜRRİYET’E GELDİ

İzmit Belediyesi meclis üyesi Çetin Sarıca ile birlikte oldukça kalabalık bir heyetle Başkan Hürriyet’i ziyaret edenler arasında Atatürk mahalle muhtarı Özgür Sarıca, Fatih mahalle muhtarı Yunus Arıcan, Karadenizliler mahalle muhtarı Mehmet Şar, Merkez mahallesi muhtarı Recep Kahveci, Yuvam Akarca Cumhuriyet mahalle muhtarı Sevgi Koyun, 55 No'lu Kooperatif Başkanı Selim Canlı, 189 No'lu Kooperatif Başkanı Sedat Sönmez, Alikahya Karahasanlılar Dernek Başkanı Mehmet Yurt, Alikahya Aydoğanlılar Dernek Başkanı İlyas Çiçek, Alikahya Düzyaylalılar Dernek yöneticileri Cemil Şahin ve Aydın Akgün, CHP Alikahya eski Belde Başkanı Necati Dalgıç, Kemal Şentürk, meclis üyesi adayı İlhan Keleş, Alikahya Gençlik Platformu Başkanı Onur Yaşar, Alikahyaspor Kulübü yöneticisi İsmail Parlak, bölge esnaflarından Hayri Köse, Mehmet Usta ve vatandaşlar yer aldı.

YANINIZDAYIZ

Oldukça sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen ziyarette konuşan Aydoğanlar Dernek Başkanı İlyas Çiçek   “ortak gayemiz bu şehirde insanlarımız için en güzelini yapabilmektir. Yapılan her güzel işin yanında olacağız. Belediye başkanlığınızdan dolayı sizi tebrik eder, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi

DÜNYA MİRASI VAZO

Misafirlerine teşekkür eden Başkan Hürriyet te “hizmetin siyaseti olmaz.  Alikahya’da yaşayan kardeşlerimize vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyor, her birine sevgi ve selamlarımızı iletiyoruz” şeklinde konuştu.

Alikahyalılar ziyarette İzmit Belediye Başkanına  camda dünya mirası olarak kabul edilen ve sadece 2000 adet üretilmiş olan el yapımı Eşrefoğlu Vazo hediye ettiler. Turkuaz yeşil camdan üretilen vazonun üzerindeki rölyef desenlerin tümü altın yaldız ve eskitme boyalar kullanılarak dekorlandığı kaydedildi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817