Alim Erdemir Ensar  Vakfı’nı Ziyaret Etti

Yerel seçimler için saha çalışmalarına devam eden Alim Erdemir, bu kapsamda Ensar Vakfı Başkanı Özcan Efe ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Özcan Efe’ye vakıf adına hediyesini sunan Alim Erdemir, devam eden seçim çalışmaları hakkında bilgi aktardı ve destek istedi.

Kendisi de İmam Hatip Mezunu olan Alim Erdemir, yaptığı konuşmada ilçe için düşündüğü ve Körfez’i kalkındıracak projelerini de anlattı. Alim Erdemir, vakıfların ülke için önemine de değinerek, her zaman halkın yanında olan bu tür kurumlara destek vereceklerini ifade etti.

Alim Erdemir’i kalabalık yönetim gurubuyla karşılayan Vakıf Başkanı Özcan Efe, çıkmış olduğu yolda Erdemir’e başarılar dilediklerini ve kendisinin İzmit İmam Hatip Lisesinden okul arkadaşı olduğunu, eskiden beri tanıyıp, yaptığı çalışmaları da takip ettiklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817