Alim Erdemir Projelerini  Anlatıyor

Körfez’i turizm, sanayi ve sosyal yaşam ortamlarının iç içe olduğu modern bir kent haline getireceklerini söyleyen ve bunu düşündüğü projelerle anlatan Alim Erdemir, farklılık yaşatacağının sinyallerini veriyor.

Konuşmalarında 20 yıllık belediyecilik birikimlerini faaliyete dönüştürerek, seçilmesi halinde alacağı görev bayrağını daha yukarılara taşıyıp, Körfez’i özellikle turizm ve istihdam yönünden hak ettiği noktalara taşıyacağını söyleyen Erdemir, “Bunun için yeterli birikime ve tecrübeye sahibim. Belediyeciliğin okulu sayılan Pendik’te en önemli tecrübeleri kazandım. Görevlerim sırasında da modern bir kent için gereken projeleri gördüm ve taslaklarını hazırladım. Seçilmem halinde bunları uygulamaya dökeceğim” dedi.

Alim Erdemir çalışmaları kapsamında sivil toplum örgütlerini ziyaret etti ve ayrıca mahallelerde de yönetimlerle bir araya geldi. Erdemir son olarak da dün akşam Yeni Yalı Mahallesi’nde yapılan mahalle yönetimi toplantısında projelerini ve çalışmalarını anlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817