Alim Erdemir’den  Dernek ve Vakıflara Ziyaret

Değişik iletişim kanallarını kullanarak kısa sürede Körfez halkının gönlüne girmeyi başaran Erdemir, profesyonelce bir kampanya yürütüyor.

Körfez İlçesi Çamlıtepe mahallesinde büyümüş olan Alim Erdemir Ak Partiden iki dönem milletvekili adayı olmanın verdiği siyasi tecrübeyi çok iyi kullanarak ve bütün tecrübesini ortaya koyarak rakiplerini kıskandıracak bir performans sergiliyor. Erdemir her gittiği ziyarette üzerinde T.B.M.M. yazan Kahve fincanı takımı hediye ederek millet herşeyin üstündedir  mesajı veriyor. 

Erdemir, dün de boş durmadı ve kısa bir süre önce Kars Ardahan Iğdır Vakıf başkanlığına seçilen Taner Sarıçayır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Vakıf başkanı Taner Sarıçayır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Erdemir burada bir süre sohbet ettikten sonra

Körfez Mimar Sinan Mahallesinde 15 Temmuz Milli İrade Derneğini ziyaret ederek Başkan Saadettin TÜRE’ye ve yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Erdemir daha sonra Mimar Sinan mahallesinde bulunan esnafları ziyaret etti. Erdemir Pazartesi günü akşamı da Ensar Vakfı Körfez İlçe yönetiminin misafiri olacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817