ALİM ERDEMİR’İN DESTEĞİ  ARTIYOR

Dernek ziyaretlerinde gün geçtikçe artsan kalabalıkla karşılanan ve teveccüh kazanmaya devam eden Alim Erdemir, her noktaya ulaşmaya çalışan aday adaylarından biri oldu.

Zaman azaldıkça beklentisi de güçlenen Alim Erdemir, saha çalışmalarını hızlandırarak, haftaya seri ziyaretlerle başladı.

Alim Erdemir, Körfez Ordulular Derneği, Hereke Erzurumlular Derneği, Ağadere’de esnaflar, Körfez Ağrılılar Derneği ve finalde de ev ziyaretleri ila çalışmaya devam etti.

Erdemir, her geçen gün artan kalabalıkla derneklerde karşılanmaya başlarken, yaptığı konuşmalarda kendisini ve belediyecilik tecrübelerini aktararak, Körfez’de hizmet çıtasını yükseltecek projeleri olduğunu söylüyor. Yapacağı bazı çalışmalarını da anlatan Erdemir, seçimlerde partisine en yüksek oyu sağlayacağına inandığını ifade ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817