ALIŞVERİŞ PANAYIRINA ÇOŞKULU AÇILIŞ
 9 -14 Şubat tarihleri arasında faaliyette olacak panayırın açılışı renkli görüntülere sahne oldu. Panayırın açılışına Başkan Doğan’ın yanı sıra esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

ESNAF DOSTU BELEDİYE

 

Açılışta konuşan Başkan Doğan, İzmit Belediyesi olarak her zaman esnafların yanında olduklarını belirterek” göreve geldiğimiz ilk günden beri esnafımızın daha çok kazanması için çalışıyoruz. Esnaf dostu bir belediyeyiz. Türkiye'de tek esnaf hizmet masasını faaliyete geçiren belediyeyiz. Bu tür organizasyonları esnafımızın kazancını arttırması açısından önemsiyoruz. Bütün esnaflarımıza helal ve bol kazançlar diliyorum. Panayır, inşallah hem vatandaşımızın ucuz ve kaliteli bir alışveriş yapmasına hem de esnafımızın yüzünü güldürür. Esnaflık ve siyasetin dünyanın en zor iki şeyi olduğu söylenir. Ben de esnaflıktan gelen biri olarak sizlerin sıkıntılarını çok iyi bilirim. İzmitimizi hep birlikte cazibe merkezi haline getirmeye çalışıyoruz. Şehrimiz, sosyal, turizm, ticaret, sanayi ve eğitim gibi her alanda insanların tercih ettiği bir yer olmalı.  Bu hepimizin gayretiyle gerçekleştirilebilir ” dedi.

Mehteran takımının gösterileriyle renklenen panayır etkinliğinde bölge esnafları trafiğe kapalı caddede ürünlerini sergileyebiliyorlar. Başkan Doğan, açılışın ardından esnafları tek tek dolaşıp   hayırlı kazançlar dileğinde bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817