banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

ALKANLAR MOBİLYA ANNELERİ UNUTMADI
 Önemli günlerde yaptığı kampanyalarla tanınan ve bu nedenle de çalıştığı firmalardan ödüller alan Alkanlar Mobilya, Anneler Günü’nde de tüm mağazalarında altın hediyeli satışlar başlattı. 3 gün devam edecek olan kampanyaya göre, bin liralık alış-veriş yapan müşteriye 1 gram altın hediye edilecek. Miktara göre artacak olan altın hediyesi, 29 bin 999 liralık alış-veriş yapan müşteriye 30 gram altın hediyesine kadar çıkıyor.

Eko Paket, Lüks Paket ve Mega Paket olarak adlandırılan miktarlarda yapılan, alış-veriş listelerinde, beyaz eşya, mobilya, tekstil, halı, mutfak eşyaları, elektrikli ev aletleri yer alıyor.

Sürpriz

Tütünçitflik Cahit Zarifoğlu Bankalar Mevkiinde merkezi yer alan Alkanlar’ın, Güney Mahallesi Tuğrul Caddesi, Mimar Sinan Mahallesi Mehmet ajif Ersoy Caddesi ve Symbol AVM’de yer alan şubelerinde de aynı kampanya geçerli.

Anneler Günü için bir de sürpriz hazırlayan Alkanlar Mobilya, 7 Mayıs Cumartesi Günü, Tütünçiftlik Güney Mahallesi Tuğrul Caddesi’ndeki şubesinde, yılın annesini seçecek ve çeşitli hediyeler verecek. Bu etkinlik için de özel hazırlıklar yapıldı. Ödül etkinliği saat 14.00’te başlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826