banner2779
banner2752
banner2750

ALKANLAR’IN GELİN-DAMADI FİRMALARA ÖRNEK OLUYOR
 Alkanlar’ın, Tütünçiftlik Güney Mahallesi Tuğrul Caddesi, Kuzey Mahallesi Cahit Zarifoğlu Caddesi ve Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’ndeki mağazalarında 3 gün süreyle uygulanan kampanyada, gelinlik ve damatlıkla broşür dağıtan 2 animatör, üç gün içinde yaklaşık 15 bin adet broşür dağıttılar. Normalde broşür almayan vatandaşlar, bu ilginç tanıtım kampanyası karşısında el ilanlarını aldılar ve bunun mağazaya dönüşü de çok iyi rakamlarla oldu.

Körfez’de ilk kez bu şekilde tanıtım kampanyası yaparak, bir farka imza atan Alkanlar’a, önümüzdeki günlerde bu tanıtımın çok daha iyi rakamlarla dönüşünün devam edeceği belirtiliyor. Bu arada, kampanya fikrini beğenen diğer firmaların da benzeri, çalışmalar yapmaya hazırlandıkları öğrenildi.

Tanıtımı başarılı bir çalışma ile yapılan kampanya da, ekonomik pakette 20 farklı çeşit marka ürün, Lüks pakette 35 çeşit marka ürün ve Mega pakette ise yine 36 çeşit marka ürün bulunuyor. Çeşitli seçeneklerle sunulan paketlerde, 9.999, 19.999 ve 29.999 TL.’eden oluşan çeyiz paketleri, çeşitli ödeme seçenekleri ve vadelerle halka sunuluyor. Ödemelerde ise, kredi kartı, banka kredisi kullanılarak 36 aya kadar vade yapılabildiği gibi, senetle ödemede de 12 ay taksit yapılabilecek.

Mobilya ve beyaz eşyada taksit sayısının artması sonucu vatandaşların, kampanyaya büyük ilgi gösterdiği ve çeyiz guruplarında, oturma guruplarında hızlı bir satış yaşandığı, bunun da devam etmesinin beklendiği belirtildi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751