Alkol alıp herkese küfür etmiş, bir yumrukla can vermişti
İzmit İlçesinde Perşembe  günü akşam saatlerinde meydana gelen olayda,   polise ve 112 ekiplerine yürüyüşü yolu kenarında, yol üzerinde yerde  yatan bir vatandaş olduğu ihbarı gelmiş, bölgeye giden 112 ekipleri yaralı şâhısı alarak Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırmıştı.  Olay yerinde incelemelerde bulunan polis, şahısın alkollü olduğunu kendilerine küfür edince uzaklaştırmaya çalışıp vurduklarını söyleyen 3 kişiyi gözaltına aldı.  Hastaneye kaldırılan Şemsettin Sever(53) ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

1 KİŞİ TUTUKLANDI
Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğünde ifadeleri alınan  Enis B. Sinan Ç. Aydın S. olayın meydana geldiği bölgede oturduklarını, hep birlikte yürüyüş yoluna çıkarak mısır yemeye gittiklerini, yanlarından Aydın S’nin eşinin de bulunduğunu, Bu esnada alkollü olduğunu iddia ettiklerin Derince’de ikamet eden evli ve üç çocuk babası Şemsettin Sever ile karşılaştıklarını kendilerine küfür edilmesi üzerine  Sinan Ç.’nin  Şemsettin Sever’e yumruk attığını, ancak  Aldığı yumruk darbesiyle yere yığılan şahısın, başını kaldırıma vurması sonucu yaralandığını,  hemen 112’yi aradıklarını  ve gelen polise olayı anlattıklarını söyledikleri öğrenildi. İfadeleri alınarak adliyeye sevk edilen şahıslardan Sinan Ç tutuklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817