banner2779
banner2752
banner2750

Alkol alıp herkese küfür etti, sonunda öldürüldü
Kocaeli İzmit İlçesi Yürüyüşü yolu üzerinde, önceki akşam saat 24.00 sıralarında meydana gelen üzücü olayda,   Şemsettin Sever isimli 53 yaşındaki bir şahıs yolda yaralı olarak bulunmuş ve kaldırıldığı Kocaeli Devlet Hastanesinde yaşamını yitirmişti. Şahısın dövülerek mi yoksa düşerek mi yaralandığı araştırıldığı esnada,  olay yerinde bulunan ve ambulansı aradıkları öğrenen 3 kişi olayı anlatarak polise teslim oldu.

KÜFÜR EDİNCE OLANLAR OLDU
Olayla ilgili olarak gözaltına alınan E.B(26) S.Ç(26) ve A.S(26)  isimli şahısların verdikleri ilk ifadelerinde,  A.S’nin yanında hamile eşinin bulunduğu, hep birlikte eve yürüyerek gittikleri esnada arkadan Şemsettin Seven(53)in küfür ederek geldiği, her halinden alkollü olduğunun anlaşıldığı ve elinde bıçak bulunduğu, kendilerinin yanından geçerken küfürler ettiği bunun üzerine şahısların sinirlendiği ve şüphelilerden birinin sinirine hakim olamayarak Şemsettin Seven’in  yürüyüş yolundan inip tam karşıya geçmek isterken kendisine  müdahalede bulunarak vurduğu, bunun üzerine  Seven’in dengesini kaybederek yere baş üstü düşüp yaralandığı,  bunun üzerine hemen 112 yi aradıklarını söyledikleri öğrenildi. Şahısların asayiş Şube Müdürlüğünde ifadelerinin alınmasına devam ediliyor. Akşam Saatlerinde adliyeye sevk edilecekler. Öte yandan Seven’in cesedine hastanede otopsi yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751