Alkolün dozunu fazla kaçırınca olanlar oldu...
İzmit’te alkolü fazla kaçıran iki kişi, polise mukavemette bulununca gözaltına alındı. İddialara göre ilk olay Barlar Sokağı’nda yaşandı. Gece saat 04.00 sularında alkolü fazla kaçıran ve 186 promil alkollü olduğu öğrenilen Filiz Ç. (36), bir olaya müdahale için sokak içinde dolaşan polise hakarette bulunmaya başladı. Polisin tüm uyarılarına rağmen hakarete devam eden Filiz Ç., ekipleri tarafından gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi
 
MAKBUZLARI YIRTTI
İkinci olayda ise alkollü araç kullanan Eren B. (28), İnönü Caddesi üzerinde alkol uygulaması yapan trafik polislerine takıldı. Alkollü olduğu için aracı bağlanan ve Saraybahçe Polis Merkezi’ne götürülen Eren B., kendisine ceza kesilmesi üzerine sinirlendi. Kesilen ceza makbuzlarını karakol önüne çıkarak yırtan Eren B., iddialara göre hakaretlerde de bulundu. Hakaret sonrasında gözaltına alınan Eren B.’de ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817