banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

ALLAH KILICINIZI KESKİN ETSİN
 Son  Valiler Kararnamesiyle Hatay Valisi olan Kocaeli Valisi Ercan Topaca, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a veda ziyaretinde bulundu.

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette karşılıklı anlamlı mesajlar verildi.

 

SİZİ UNUTMAYACAĞIZ

 

Vali Topaca’nın ziyaretinden büyük şeref duyduğunu belirten Başkan Doğan “ valimiz ile gerçekten çok uyumlu bir dönem geçirdik. Kendileri son derece pratik,  özellikle belediyeciliğin kurallarını, Ankara’yı bilen, sahada da sürekli bulunan bir vali olarak bize çok büyük destekler verdiler. Ben, belediye başkanlığım bir tarafa bir Kocaelili, bir İzmitli olarak ilimizde hizmet verdiği süre içerisinde şehrimize verdiği hizmetlerden dolayı valimize çok teşekkür ediyorum. Şehrimizde yapılan fiziki işlerin dışında sosyal açıdan da çok güzel destekleri ve çalışmaları oldu. İlimizin asayişi, huzuru ve refahı konusunda çok önemli hizmetler sunuldu. Ülkenin diğer bölgelerinin de bu hizmetlere ihtiyacı var. Kendisini çok daha farklı zorluklar bekliyor ama zorluklar da kendisini çekebilecek kişiler gönderiliyor. Biz ilişkilerimizi sürdüreceğiz. Her şey için teşekkür ediyoruz. Allah orada da kılıcınızı keskin etsin. Kocaeli sizi hiçbir zaman unutmayacak” dedi.

 

 

İKİNCİ MEMLEKETİM

 

Başkan Doğana güzel duygu, düşünce ve dilekleri için teşekkür eden Vali Ercan Topaca da “İzmit’te, Kocaeli’nin genelinde çok huzurlu çalıştık. Başkanımızın da olumlu yaklaşımları,  katkıları işbirliğine açık bir yönetim tarzı ile bizim tarzımız ve yönetim usulümüz çok uyuyor. Ortak çalışma, istişare, proje ve yatırım yapma dâhil İzmit’te Nevzat Beyle çok fazla uygulama imkânımız oldu. Görev süremiz boyunca gösterdiği ilgi, alaka destek ten dolayı başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz. Belediyeler, insanların hayatını doğrudan doğruya etkileyen kurumlardır. Onların çalışmaları kentimizdeki insanların hayat kalitesi, refahını arttırıyor. İzmit ilçemizi daha güzel bir geleceğe taşıma ve yaşanabilir bir kent olma konusunda başkanımızın olumlu katkılarının olacağını biliyorum. Burasıyla ilgili bana düşen bir iş olduğunda her zaman severek yapacağımdan hiç şüpheniz olmasın. Çok güzel dostlarımız ve dostluklarımız var. Bundan sonrada burayı ikinci memleketim olarak göreceğimi bilmenizi istiyorum. Hakkınızı helal edin” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826