Allah'ın işine bak!

İzmit İlçesi TEM Otoyolu Gültepe mevkiinde, İstanbul istikameti üzerinde gelişen trafik kazasında,  25 yaşındaki Tahir Çanakçı’nın kullandığı otomobil,  dinlenme tesissinden çıkmakta olan TIR’ın altına girdi. Kazada Tahir Ç feci şekilde yaralandı. 

ARAÇTA SIKIŞTI

İddialara göre;Zonguldak’tan İstanbul’a gitmekte olan Tahir Ç’nın kullandığı 67 TT 734 plakalı otomobil, dinlenme tesisinden TEM Otoyoluna çıkmakta olan Tevfik Çam idaresindeki 54 RC 557 plakalı TIR’a arkadan çarptı.  Otomobil hurdaya dönerken sürücüsü araç içerisinde sıkıştı. Kazayı fark eden TIR şoförü Tevfik Çam aracı durdurduktan sonra sağlık ekiplerine ve polise haber verdi. 

YOĞUN BAKIMDA

Olay yerine kısa sürede ulaşan 112 ekipleri ile itfaiye ekipleri yaptıkları 10 dakikalık bir çalışma ile sıkışan sürücü Tahir Ç’yi sıkıştığı yerden kurtardı. Yaralanan sürücü hemen Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi’ne sevk edildi. Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hemen ameliyata alınan Tahir Ç’nın hayatı tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Aynı zamanda alkollü de olduğu iddia edilen Tahir Ç’nın yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam ediyor.   
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817