ALLAK: DARBECİLER HEZİMETE UĞRADI
 Kurulduğu günden bu yana kentin önemli sivil toplum kuruluşları arasına girmeyi başaran Kocaeli Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (KOTSİAD) yönetimi, yaptıkları yazılı bir açıklama ile 15 Temmuz’da yapılmak istenen darbe girişimine sert tepki gösterdi. Konu hakkında yönetimi adına bir açıklama yapan ve darbe kalkışmasını kınayan dernek başkanı Mehmet Allak, bundan sonraki süreçte ülkenin demokrasisinin daha da gelişmesini beklediklerini dile getirdi.

 

“HEZİMETE UĞRADILAR”

Darbeyi gerçekleştiren kişilerin halkı ateş açacak kadar alçaldığını kaydeden Allak, “Vatandaşımıza, emniyet güçlerimize ve askerimize kurşun sıkacak kadar alçalan, yaptıkları darbe girişimi ile hükümetimizi ve demokrasimizi yıkma hayalini kuranlar, ülkemizin her köşesinde ideolojilerini, etnik kimliklerini, kızgınlıklarını, kırgınlıklarını, farklılıklarını bir kenara atıp devletine sahip çıkan milletimiz karşısında büyük bir hezimete uğramıştır” dedi.

 

“MİLLETİN YANINDAYIZ”

Allak, açıklamasında şu sözlere yer verdi: “Ülkemize yönelik bu menfur ve alçak saldırı sonucunda hayatlarını feda eden şehitlerimize ve vatandaşlarımıza kaderin üstünde kaderi inşa eden Allah'tan rahmet, tüm yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz. KOTSİAD olarak demokrasini devletimizin ve milletimizin yanındayız.”

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817