ALLAK VE ÇÖVEN'DEN SP'YE DESTEK ZİYARETİ

Tahtalı, bugün de parti binasında ilçenin tanınmış ve çok önemli iki ismini ağırladı. 2004-2009 yılları arasında Körfez Belediyesi Meclis Üyeliği, 2009-2014 yılları arasında ise İl Genel Meclis Üyeliği yapan, aynı zamanda Kocaeli Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (KOTSİAD) kurucu başkanı Mehmet Allak ile ilçenin sevilen esnaflarından, Çövenoğulları Pastaneleri’nin sahibi Mehmet Çöven’i ağırladı.

TAHTALI MUTLU OLDU

Parti binasında gerçekleşen buluşma sırasında iş insanları Mehmet Allak ve Mehmet Çöven, göreve seçilmesi dolayısıyla SP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Ali Tahtalı’yı tebrik ederek kendisine başarılar dilediler. Konukları ile yakından ilgilenen ilçe başkanı Tahtalı ise, “Dostlarımızın destek ziyareti bizleri sevindirmiştir. KOTSİAD Kurucu Başkanı Mehmet Allak ve Çövenoğulları Pastaneleri’nin sahibi Mehmet Çöven’e destek mesajları için teşekkür ederiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817