banner2779
banner2752
banner2750

ALLAK VE DÖNMEZ’E BÜYÜK ONUR
 ALLAK, ‘YILIN HAYIRSEVERİ”

Hayırsever kişiliği ve iş hayatındaki başarılı kimliği ile bilinen iş adamı Mehmet Allak ile Göçmen Börekçisi’nin yönetim kurulu başkanı İlker Can Dönmez de Doruktakiler 2015’te ödüllerini aldılar. Aynı zamanda Kocaeli Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (KOTSİAD) Başkanı da olan başarılı iş adamı Mehmet Allak, ‘Yılın Hayırsever’i seçilirken, İlker Can Dönmez ise Göçmen Börekçisi ile ‘Yılın Markası’ ödülünün sahibi oldu. Bu arada Körfez Sevindikli Köyü İlkokulu Müdürü Yener Aydemir de ‘Yılın Eğitimcisi’ olarak ödüle layık görüldü.

 

YOĞUN KATILIM VARDI

Büyük ilgi gösterilen programa; Vali Yardımcısı Dursun Balaban, CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, Kocaeli Ticaret Odası Meclis Başkanı Bülent Karagöz, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe, Körfez Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Sedat Zımba, Kocaeli Esnaf Odaları Birliği Başkanı Kemal Kaya, Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt, İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, Kocaeli Pastacılar Odası Başkanı Yaşar Yılmaz, Körfez Şoförler Odası Başkanı Ali Karadeniz, Kocaeli Barosu Başkanı Av. Sertif Gökçe, Kocaeli Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Faruk Demir, Kızılay Kocaeli Şube Başkanı Muzaffer Şişmanoğlu, Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez, TÜPRAŞ İzmit Rafineri Müdürü Ziya Ürün, Petrol-İş Kocaeli Şube Başkanı Salih Akduman, ÇYDD Kandıra Şube Başkanı Sevim Deren, ÇEKÜL Vakfı Kocaeli Temsilcisi Numan Gülşah, CHP İl Başkan Yardımcısı Av. Hüseyin Acurman, CHP Kocaeli eski Milletvekili Sefa Sirmen, CHP Kocaeli eski Milletvekili Hikmet Erenkaya, BBP İl Başkanı Nihat Yıldız, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, DSP İzmit İlçe Başkanı Hülya Yıldırım, CHP eski İl Başkanı Ferhan Şensoy, KOTSİAD Başkanı Mehmet Allak, CHP Kocaeli Milletvekili adayı Turan Dumlu, CHP Kocaeli Milletvekili adayı Cuma Karavar, CHP Büyükşehir Belediyesi eski Meclis Üyesi ve gazetemiz yazarlarından Av. Fahri Örengül, Yay-Sat Kocaeli Başbayii Medet Başlılar, Yay-Sat Derince Bayii Ali Saroğlu, Manşet Kocaeli Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Cemalettin Öztürk, Kocaelispor Kulübü Başkanı Bahri Yavuz, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, Eski Sendikacı Sadettin Acar, Otogar Derneği Başkanı Halil Baylam ve Mali Müşavir Mehmet Dolgun.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751