Alpaslan Türkeş Körfez'de dualarla anıldı
 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) merhum eski Genel Başkanı Alparslan Türkeş'ın vefatının 16. yıl dönümü dolayısı ile Tütünçiftlik Ülkü Ocağında Kur'an okundu.  
Tütünçiftlik Ülkü Ocağında düzenlenen anma töreninde açıklama yapan MHP Körfez İlçe Başkanı Yağız Öztürk Günen, Türk dünyasının başbuğu Alparslan Türkeş’in 16. ölüm yıl dönümünde tarifsiz duygular yaşadıklarını söyledi. Günen, ‘‘Başbuğumuzu anlatmaya kelimeler yetmez. Bizler mücadelende yanında olamadık ama sözlerin ve fikirlerin yolumuzu çizdi. Bir tek kelamından nasiplenemesek bile dünya gözüyle sana olan sevgisini mukaddes örtülerle bezeyerek en mahrem sadakat sandukalarında çeyizlemiş, iman ettiği gibi ölümden münezzeh olarak dirilip, sana sonsuzlukta kavuşacağı günleri beklemekte olan evlatlarız. Başbuğum, ‘Türk devleti yenilmez, zinde hayat gücü ve Türk milletinin teminatı ve istikbali gençliktir’ diye kurduğun ocaklarda hala yaktığın ateşte nasiplenen yiğit yürekli bozkurtlar var. Rahat uyu Başbuğum, kabrin nur, makamın cennet olsun’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817