Altın Çocukdan Pehlivan'a övgü dolu sözler
 Yelken dünyasının "rüzgârı, dalgayı koklayan cesur çocuk" olarak tanıdığı Körfez Yarımca Yelken Kulübü'nün milli sporcusu Ömer Işık, Körfez Yarımca Yelken Kulübü Başkanı Recep İlgün ile birlikte Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’ı ziyaret etti.  İtalya’da 1073 kişinin katıldığı ve tek sınıfta tarihin en geniş kapsamlı yelken yarışı olması nedeniyle Guinness Rekorlar Kitabı'nda yer alan yarışın galibi Ömer Işık başarısını Başkan Pehlivan’a anlattı. 2007 yılından beri yelken sporuyla ilgilendiğini söyleyen Işık “Garda Meating Optimist yarışları dört gün sürdü. Zor hava şartlarına yarıştık. Son güne kadar üçüncüydüm ama son gün iyi yarıştım ve birinci oldum. Böyle bir şampiyonluk bekliyordum. Hedefim Dünya Şampiyonu olmak." dedi.

Ömer Dünya Şampiyonasında “Işık” Saçacak

Körfez Yarımca Yelken Kulübü Başkanı Recep İlgün,Milli Sporcumuz Ömer Işık,  15-26 Temmuz 2013 tarihleri arasında Garda-İtalya’da yapılacak olan “Optimist Dünya Şampiyonası”na katılacak. Başarı grafiğini her zaman yükselten sporcumuzun orada da iyi bir derece yapacağına inanıyorum. Ömer yine dünyaya Işık saçacak” dedi. Kulüplerine ve spora verdiği katkılardan dolayı Başkan Pehlivan’a teşekkür eden İlgün “Ömer gibi dünya da adından söz ettiren birçok sporcu yetiştirmek istiyoruz” diye konuştu.

Pehlivan “Dünya Şampiyonluğu Bekliyorum”

Milli Sporcu Ömer Işık’ı başarılarından dolayı tebrik eden Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Ömer’den dünya şampiyonluğu beklediğini söyledi.İlçemizde,ilimizde ve ülkemizde böylesi başarılı sporcuların yetişmesinin gurur verici olduğunu belirten Başkan Pehlivan “Ömer katılacağı Dünya Şampiyonasında Körfez’imizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine ve başarılı olacağına inanıyorum. Kendisinden madalya bekliyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817