banner2779
banner2752
banner2750

ALTIN KİRAZ TURNUVASI START ALDI
 GÖSTERİ MAÇLARI İLE AÇILIŞ YAPILDI

Körfez Belediye Spor Danışmanı ve spor adamı Metin Özkan’ın düzenlediği Altın Kiraz Futbol Turnuvası önceki gün yapılan muhteşem tören ile açılışı gerçekleştirildi. Körfez Belediyespor Akademisi ile Körfez GB Spor Kulübü alt yapı sporcularının açılış gösteri maçı oynadı. Daha sonra Körfez ilçe siyaseti sivil toplum örgütü başkanları esnaf ve işadamlarının gösteri maçı oynandı. Açılış ardından oynanan müsabakalarda Tüpraş A.Ş, Körfez Kent Konseyi’ni zorlanmadan 12-1 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı. Zevkli ve çekişmeli geçen günün ikinci maçında Yörünge İnşaat, Dergah Ocakbaşı’nı 6-5 yendi.

 

SİYASİLER İLGİ GÖSTERDİ

Altın Kiraz Futbol Turnuvası'nın açılışına siyasiler büyük ilgi gösterdi. Turnuvanın başlama vuruşunu Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Alparslan Kaplan, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, Derince Belediyesi Eski Başkanı Aziz Alemdar, Kocaeli Büyükşehir Belediye Belde A.Ş. Genel Müdürü Kemal Yazıcı, Tertip Komite Başkanı Metin Özkan, işadamı Ali Çakır, Eski İl Genel Meclisi Başkan Vekili Mehmet Allak, işadamı Mehmet Bozkurt, Körfez Belediyesi meclis üyesi Tayfun Balıkçı, Meydan Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Burhan Yarar, Turnuva Genel Koordinatörü Mitat Atalay yaptı.


AVRUPA 2. KÖRFEZ'DEN ÇIKTI
Turnuvanın başlama vuruşundan önce 2014 yılı Avrupa Şampiyon kulupler ikincisi olan Şevval Yarar'a Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Alpaslan Kaplan Altın Hediye ederken, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe çiçek takdim etti.





















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751