Altın Kiraz’da Bu Yıl Kadın Futbolcular Şov Yapacak

Spor insanı Metin Özkan’ın markalaştırdığı dev organizasyon Nisan ayı içinde başlayacak. Toplam 24 takım 1 ay boyunca çok kupaya ulaşmak için mücadele edecek. Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Lounge Saray Simit yıl da favoriler arasında yer alıyor.

TİSE TEKNOLOJİ AŞ. VE VİZYON İNŞAAT ÖRNEK OLDU

Turnuvada her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük sürprizler yaşanacak. Şöhretler maçı, halk oyunları gösterileri ve farklı etkinliklerle on binlere ulaşılması hedefleniyor. Zorlu rekabet öncesi takımlar da netleşmeye başladı. STK’lar, dernekler ve özel firmaların rekabetinde transfer çalışmaları da başlarken turnuvada bir diğer güzellik ise sadece kadınlardan oluşan bir takımın yer alacak olması. Tise Teknoloji AŞ. Yöneticisi Oğuz Erdem gerçekleştirdiği bu girişimle örnek olacak. Öte yandan her yıl iddialı takımlar kuran Vizyon İnşaat da takımında kadın futbolcu bulunduracak.

AN İTİBARİYLE TURNUVAYA KATILACAK TAKIMLARIN LİSTESİ 

Vizyon İnşaat

Eti Group

Şanlılar Makine 

Mehmet Ak Auto

Sarıyıldız Geri Dönüşüm

Kocaeli Üniversitesi Hastanesi

Lounge Saray Simit

Sporterio

Onur Nakliyat

Tise Teknoloji AŞ.

Merkan Group

Zortaş Group

Sivaslı İş İnsanları Derneği

Gayran İş Elbiseleri

FSM İnşaat

Özcan Pişmaniye

Beta Spor

Armutlu Emlak

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817