banner2779
banner2752
banner2750

 ALTIN KİRAZDA ÇEYREK  FİNAL KURALARI  ÇEKİLDİ


Kura programı Yarımca sahilinde bulunan Körfez Belediyesi halı saha tesislerinde yapıldı. Sunumu Genel Koordinatör Mitat Atalay yaptı. Kura çekimine Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Belediye Meclis Üyesi Vahit Eryılmaz, Tayfun Balıkçı, Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, Kockid ve Kockad Başkanı Ali Can Kazgan, Kocaeli Üniversitesi rektör Yardımcısı Öznur Gökkaya, AK Parti İlçe Yönetimi, Tügva Körfez Temsilcisi Muhammed Önal, Körfez Galatasaraylılar Dernek Başkanı Ahmet Önal, Mimar Sinan Mahallesi Muhtar Adayı Şengül Yurt, Körfez Cemevi Başkanı Durmuş Yıldırım ve konuklar katıldı.

Metin Özkan çeyrek finale kalan takımlara ve misafirlere hoş geldiniz konuşması yaptı. Özkan tüm takım yöneticilerine dostluk ve kardeşlik anlamında birlik ve beraberlik içinde oynadıkları grup maçları için teşekkür ederek aynı hassasiyeti eleme maçlarında göstermelerini istedi. Tüm takımlara elemelerde başarılar diledi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran turnuvaya katılan takımlara teşekkür ederek ve çeyrek finale çıkan takımları tebrik ederek sözlerine başladı. Altın Kiraz Dostluk Futbol turnuvasının her geçen yıl çıtayı yükselterek sadece körfezde değil Kocaeli de bir marka olduğunu, spordaki dostluk ve kardeşliği bunu da bu turnuvada fazlasıyla gördüğünü, bu turnuvanın sayesinde birbirini tanımayan arkadaşların tanıştığını söyledi. Körfez Belediyesi olarak Sporun Başkenti Körfez hedefinde Altın kiraz turnuvasına önem veriyoruz. Birlikte nasıl Körfez oluruz projemizde Tertip Komite Başkanı kardeşim Metin Özkan’ a ve tertip komite üyelerine yedi yıldan beri kusursuz bir organizasyona imza attığı için teşekkür ediyorum. Çeyrek final ve finale gidilecek tüm maçlarda kalan takım yöneticilerine kazanmanın önemli olduğunu kazanmaktan daha önemli olanda dostluk ve kardeşlik olduğunu belirtti. Tüm sporseverleri eleme maçlarını ve finali izlemeye davet ediyorum. dedi; 

Kura programına çeyrek finale çıkan Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Körfez Şubesi adına Başkan Durmuş Yıldırım, Körfez Belediye Zabıta Müdürlüğü adına Müdür Yardımcısı Ercan Ulaş Dergah Ocakbaşı adına Yönetim kurulu Başkanı Çetin Zerenoğlu Kocaeli Taşköprülüler Derneği adına Spor Adamı Ekin Tokoğlu, Yörünge İnşaat adına Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Deniz Hüner Teknik adına Spor Adamı Kadri Gökçe Kontrat İnşaat adına Yönetim Kurulu Başkanı Hicri Uluçay Vizyon İnşaat Adına Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aslı katıldı.

7.GELENEKSEL Altın Kiraz Dostluk Futbol Turnuvasına destek veren takım ve yöneticilere plaket verildi. Tertip komite üyeleri Kurban Erguvan İsmail Turguttaş kura çekimde hazır bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751