banner2779
banner2752
banner2750

Altın Kiraz’da Gollere Devam


Önceki gün oynanan müsabakaları izleyenler arasında Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri (TFFGH) Derneği Kocaeli Şube Başkanı Özhan Kurt da yer aldı.

İLK GOL ONUR NAKLİYAT’TAN

İlk günlerinden itibaren heyecanlı ve bol gollü müsabakaların yapıldığı turnuvada dün oynanan ilk maçta Almodem Çelik Yapı ile Onur Nakliyat takımları karşı karşıya geldi. Körfez Belediyesi Çim Halı Tesisleri’nde oynanan ve Samet Yaşar Koç’un yönettiği zorlu mücadelede ilk golü bulan taraf olan Onur Nakliyat, maçta üstünlüğünü koruyamadı.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​

MAÇ FARKLI BİTTİ

Maçın kalan bölümlerinde üstünlüğü ele geçiren Almodem Çelik Yapı, art arda bulduğu gollerle ilk yarıyı 3-1 önde tamamladı. İkinci yarıda da üstünlüğünü sürdüren Almodem, sahadan da 8-1 galip ayrıldı. Günün ikinci maçında ise Zortaşlar ile Maximum Özel Güvenlik takımları karşılaştı. Mücadelede yine bol gol ve heyecan vardı.

MAXİMUM RAHAT KAZANDI

Müsabakanın ilk dakikalarından itibaren rakibine futbolunu kabul ettiren Maximum Özel Güvenlik, ilk yarısını 2-1 önde tamamladığı mücadeleden de üstün bir oyunun ardından 7-2 kazanarak ayrıldı.

ALMODEM ÇELİK YAPI: 8

ONUR NAKLİYAT: 1

SAHA: Körfez Belediyesi Çim Halı Tesisleri

HAKEM: Samet Yaşar Koç

ALMODEM ÇELİK YAPI: Tufan İmre, Bekir Çakar, İlker Nemli (Fatih Tuğ), Ali Yeniçeri, Levent Taşkın, Onur Topçu, Samed Gürsel

ONUR NAKLİYAT: Fatih Çolak, Fatih Berber, Melih Dere, Ali Doğan, Galip Fatih Alkan, Gökhan Gülşen, Serkan Köse

GOLLER: Samed Gürsel (4), Levent Taşkın, Fatih Tuğ (2), Onur Topçu (Almodem Çelik Yapı), Galip Fatih Alkan (Onur Nakliyat)

SARI KART: Ali Yeniçeri (Almodem Çelik Yapı), Galip Fatih Alkan (Onur Nakliyat)

ZORTAŞLAR:

MAXİMUM ÖZEL GÜVENLİK:

SAHA: Körfez Belediyesi Çim Halı Tesisleri

HAKEM: Samet Yaşar Koç

ZORTAŞLAR: İbrahim Çoban, Cihan Duvarcı, Cihan Karakaya (Naver Uslu), Ziya Karakaya, Kasım Elmas, Erkan Türkoğlu, Murat Özmen (Yavuz Kadıoğlu)

MAXİMUM ÖZEL GÜVENLİK: Hüseyin Sabır, Aykut Göktepeli, Turgay Çoban, Tolga Çoban, Fuat Karaarslan, Sercan Şaşmaz, Nebil Uzun (Serdar Özdil)

GOLLER: Cihan Duvarcı, Erkan Türkoğlu (Zortaşlar), Aykut Göktepeli (2), Sercan Şaşmaz (3), Fuat Karaarslan, Turgay Çoban (Maximum Özel Güvenlik)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751