banner2779
banner2752
banner2750

Altın Kiraz’da Heyecan Artıyor

Mitat Atalay’ın genel koordinatörü olduğu turnuvanın önceki akşam oynanan maçları yine büyük ilgi gördü. Takımların sporcularının yanı sıra yakınlarının da ilgi takip ettiği maçlar yine bol gollü geçti.

TİSE KAMERA GÜVENLİK

İLK YARIDA ETKİLİYDİ

Körfez Belediyesi Çim Halı Tesisleri’nde, önceki akşam oynanan tek karşılaşmada Öz-Can Pişmaniye ile Tise Kamera Güvenlik takımları karşı karşıya geldi. Maçın ilk dakikalarından itibarın rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyan ve üstünlüğünü rakibine kabul ettiren Tise Kamera Güvenlik, ilk yarının başlarında bulduğu gollerle iki farklı üstünlüğü ele geçirdi. Oyunun sonraki bölümünde ise Öz-Can Pişmaniye farkı azaltmak için etkili ataklar geliştirdi.

MAÇ FARKLI TAMAMLANDI

İki takımın da bulduğu karşılıklı gollerle 4-2 tamamlanan ilk yarının ardından ikinci devre de yine hareketli geçti. Devrenin başlarından itibaren rakip kalede pozisyonlar bulan Öz-Can Pişmaniye, golsüz geçen bu bölümde üstünlüğü rakibine kaptırdı. Kalan bölümlerde iki takımın da buldukları karşılıklı gollerle karşılaşma 10-4 Tise Kamera Güvenlik takımının üstünlüğü ile sona erdi.

DİYAR MAÇA İYİ BAŞLADI

Günün ikinci maçında ise Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Diyar İnşaat karşılaştı. Gruptan çıkma adına her iki takımın da mutlak galibiyete ihtiyacının olduğu zorlu maça iyi başlayan Diyar İnşaat oldu. Mücadelenin ilk yarısında rakibi önünde son derece etkili bir futbol ortaya koyan Diyar İnşaat, bulduğu pozisyonları gole çevirdi ve mücadelenin ilk yarısı bu takımın 3-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

KÖRFEZ İLÇE EMNİYET

SONUCU DEĞİŞTİREMEDİ

Mücadelenin ikinci yarısında gol arayışını sıklaştıran İlçe Emniyet Müdürlüğü, Harun Durmuş’un sayısı ile ümitlense de ilerleyen bölümlerde Diyar İnşaat yeniden oyunda hakimiyeti sağladı ve art arda bulduğu gollerde dört farkı buldu. Son bölümlerde Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün ataklarını başarı ile savuşturan Diyar İnşaat, sahadan da 8-2 galip ayrıldı.

ÖZ-CAN PİŞMANİYE: 4

TİSE KAMERA GÜVENLİK: 10

SAHA: Körfez Belediyesi Çim Halı Tesisleri

HAKEM: Furkan Güler

ÖZ-CAN PİŞMANİYE: Kayhan Zaman, Fikret Dalgıç, Önder Sağlam, Zafer Durmaz, Cem Açıkgöz, Gökhan Solak, Nazif Gülhan

TİSE KAMERA GÜVENLİK: Çağlar Akın, Eren Dal, Vedat Çelebi, Ender Akaoğlu, İhsan Demirtaş, Erdi Dal, Zafer Karabulak

GOLLER: Vedat Çelebi (4), Zafer Karabulak (3), Erdi Dal (2), İhsan Demirtaş (Tise Kamera Güvenlik), Gökhan Solak (3), Önder Sağlam (Öz-Can Pişmaniye)

KÖRFEZ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ: 2

DİYAR İNŞAAT: 8

SAHA: Körfez Belediyesi Çim Halı Tesisleri

HAKEM: Furkan Güler

KÖRFEZ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ: Fikret Kiraz, Arda Kaval, Levent Sirmen, Serkan Ürküt (Nazım Yazıcı), Hamit Çil (Gökhan Mazlum), Hacı Ali Gök, Harun Durmuş

DİYAR İNŞAAT: Sefa Tekdurmaz, Sefa Örgüç, Yusuf Bingöl (Bülent Kurt), Resul Sumar, Hüseyin Özkan (Soner Soylu), Samet Alkan (Yakup Şahin), Adem Girgin

GOLLER: Yusuf Bingöl (2), Resul Sumar, Adem Girgin (2), Soner Soylu (3) (Diyar İnşaat), Harun Durmuş (2) (Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751