Altın Kiraz’da Heyecan Sürüyor


Turnuvanın önceki akşam oynanan zorlu karşılaşmaları izleyenler arasında Kocaeli Sivaslılar Derneği Başkanı Kadir Zortaş, Kocaeli Sivaslı İş Adamları Derneği (KOSİAP) Başkanı Erkan Karataş, KOSİAP Eğitim Koordinatörü Zafer Dolu ve AYPARK İşletme yönetiminden Ziver Turan ile Kocaeli Kahveciler Odası Başkanı Erdoğan Göçer yer aldı.

ALLAK’TAN ÇİĞ KÖFTE İKRAMI

Müsabakayı izlemek üzere çim halı tesislerine gelen Sivaslılar, konuklara tatlı ikramında bulunurken, daha sonra bir dönem belediye ve il genel meclisi üyeliği yapan Mehmet Allak da maçı izlemek üzere sahaya geldi. Allak, tüm konuklara çiğ köfte ikramında bulundu. Günün ilk maçında Eti Group ile Zortaşlar takımları karşı karşıya geldi. Mücadele ilk dakikadan itibaren tek taraflı geçti. Maçın başından sonuna kadar rakibine üstünlüğünü hissettiren ve farka kolay giden Eti Group, sahadan 10-3’lük skorla galip ayrıldı.

SONUCA MAXİMUM GİTTİ

Günün ikinci maçı ise Maximum Özel Güvenlik ile Vefa İnşaat arasında oynandı. Her iki takımın da mutlak galibiyet parolası ile çıktığı mücadelenin ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçti. Maçın bir bölümünde üstünlüğü ele geçiren Vefa İnşaat öne geçtiyse de Maximum Özel Güvenlik oyunda dengeyi buldu ve ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı. Maçın ikinci yarısında beraberliği yakalayan Vefa İnşaat, rakibi karşısında oyun olarak geriye düşünce farklı yenilmekten kurtulamadı. Karşılaşma 6-3 Maximum Özel Güvenlik takımının üstünlüğü ile sona erdi.

ETİ GROUP: 10

ZORTAŞLAR: 3

SAHA: Körfez Belediyesi Çim Halı Tesisleri

HAKEM: Ömer Karaman

ETİ GROUP: Alişan Ersin, Berkan Yılmaz, Osman Gencer, Selçuk Şamlı, Coşkun Gökdemir (Kenan Topçu), Erol Badiş, Hakan Ayaz

ZORTAŞLAR: İbrahim Çoban, Cihan Duvarcı, Naver Uslu, Ziya Karakaya, Kasım Elmas, Erkan Türkoğlu, Yavuz Kadıoğlu (Cihan Karakaya)

GOLLER: Erol Badiş, Hakan Ayaz (6), Berkan Yılmaz, Kenan Topçu (2) (Eti Group), Kasım Elmas (2), Naver Uslu (Zortaşlar)

MAXİMUM ÖZEL GÜVENLİK: 6

VEFA İNŞAAT: 3

SAHA: Körfez Belediyesi Çim Halı Tesisleri

HAKEM: Ömer Karaman

MAXİMUM ÖZEL GÜVENLİK: Hüseyin Sabır, Aykut Göktepeli, Turgay Çoban, Tolga Çoban, Fuat Karaarslan, Sercan Şaşmaz, Nebil Uzun (Serdar Özdil)

VEFA İNŞAAT: Hakan Akçay, Mehmet Aktaş, Murat Akdeniz, Harun Yılmaz (Kadir Çelik), Vefa Özcan, Birol Garip, İsmail Özçelik

GOLLER: İsmail Özçelik (2), Murat Akdeniz (Vefa İnşaat), Mert Alkan (4), Serdar Özdil, Fuat Karaarslan (Maximum Özel Güvenlik)

SARI KART: Mehmet Aktaş, Murat Akdeniz (Vefa İnşaat)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817