ALTIN KİRAZ’DA YİNE MUHTEŞEM KAPANIŞ
MİNİKLER ŞOV YAPTI

İlimizin tanınan ve sevilen spor adamlarından Metin Özkan'ın düzeldiği 4. Altın Kiraz Futbol Turnuvası'nın finali her yıl olduğu bu yıl da çok renkli görüntülere sahne oldu. Alpaslan Türkeş Stadı'nda adeta şölen havasında geçen turnuvanın son gününde ilk önce bünyesinde 650 sporcuyu barındıran Körfez Gençlerbirliği Futbol Akademisi alt yapı sporcuları maç yaptı. Geleceğin yıldız adaylarının mücadelesi görülmeye değerdi.

 

BARAN DA TER ATTI

Gençlerin mücadelesinin ardından gösteri maçına geçildi. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'ın da ter attığı maçta, spor ve siyasetin Körfez İlçe'de tanınmış isimleri, gazeteciler, eski futbolcular, Sivil Toplum Kuruluşları ile dernek başkanları zorlu maçta mücadele etti. Yaklaşık 40 dakika süren karşılaşmada çok renkli görüntüler yaşanırken Başkan Baran da fileleri havalandırmayı başardı.

 

YALÇIN'DAN ÇULCU'YA KIRMIZI KART

Merkez Hakem Komitesi Eski Başkanı Mustafa Çulcu geçen sezon gösteri maçını yönetmiş ve Çılgın Sedat lakaplı Sedat Kapurtu'ya kırmızı kartını çıkarmıştı. Bu yıl ki gösteri maçında futbol oynayan Çulcu, ilimiz gözlemcilerinden Kamuran Yalçın'ın gazabına uğradı. Yalçın, Çulcu'ya maç içinde tam 3 kez kırmızı kartını çıkarsa da duayen hakem yorumcusu Mustafa Çulcu maça devam etti.

 

FİNALE PETNAK LOJİSTİK İYİ BAŞLADI

Turnuvada son olarak final maçına geçildi. Yarı finalde yıldızlar topluluğu Alkanlar Mobilya'yı 6-5 mağlup eden Kars Akbaba Çerme Köyü Derneği ile Tüpraş gibi güçlü bir takımı kupanın dışına iten Petnak Lojistik takımları finalde karşı karşıya geldi. Üst klasman hakemi Nihat Samuk'un yönettiği maça Petnak Lojistik çok iyi başladı ve ilk 7 dakika içinde Gökhan Gülle ile 2 gol buldu.

 

NEFİS BİR MAÇTI

Yediği şok gollerden sonra kendine gelen Çerme Köyü Derneği rakibini yakaladı. Skor dengelendikten sonra maç sonuna kadar hem oyunda hem de skorda kopma olmadı. Birbirinden güzel gollerin atıldığı nefes kesen maçta tam 4 kez skor üstünlüğü el değiştirdi. Normal süresi 8-8 sona eren maç penaltılara gitti. Yaklaşık 20 dakika süren penaltı atışları sonunda Petnak Lojistik adına Levent penaltıyı kaçırdı ve mücadeleyi 18-17 kazanan Kars Akbaba Çerme Köyü Derneği turnuvanın şampiyonluğunu elde etti. Turnuvada ikinci Petnak Lojistik olurken, üçüncülüğü ise Alkanlar Mobilya elde etti.

 

ÖNCE FİNALİ SONRA CECELİ'Yİ İZLEDİLER

Karşılaşmanın ardından şampiyon Kars Akbaba Çerme Köyü Derneği futbolcuları saha içinde büyük bir sevinç yaşadı. Dereceye girenlere kupa ve madalyaları kentimizin protokol üyeleri tarafından verildi. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, spor adamı Metin Özkan'ın turnuvanın mimarı olduğunu ifade etti ve Özkan ile ekibine emeklerinden ötürü teşekkür etti. Binlerce insanın akın ettiği organizasyonda son olarak Mustafa Ceceli sahneye çıktı ve Körfezlilere özel bir gün yaşattı. N Erdem ÖVÜÇ

 

 

 

 

 

KARS AKBABA ÇERME KÖYÜ: 18

PETNAK LOJİSTİK:17

 

HAKEMLER: Nihat Samuk***, Alper Gür***, Ercan Akbaş***

 

KARS AKBABA - ÇERME KÖYÜ

1-MURAT ALKAN***

2-GÖKHAN AKTAŞ***    

3-CEMAL GÜRSES***

4-MURAT GÜLBABA*** 

5-BİLAL SEZER***           

6-İLKAY MARGILIÇLI***

 

PETNAK LOJİSTİK

1-  HAKAN UYGUR***    

4-  GÖKHAN TANER***  

5-  FERHAT AYDIN***     

7   GÖKHAN GÜLLE***   

41-HAKAN TEMEL***      

36-TANER ÜSTÜNDAĞ***

10-BÜLENT KURT***

25-HARUN KAYRALDAĞ***

11-LEVENT GÜLAY***

 

NORMAL SÜRE: 8-8

GOLLER: Gökhan Gülle (5), Gökhan, Hakan, Levent (Petnak Loj.), Gökhan (2), Murat (3), Bilal (2),  Cemal (Çerme Köyü Derneği)          




















































Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817