Altın kramponlar Gebze’de yetişiyor

Derslerin başladığı Gebze’nin en eğlenceli okulu Yaz Spor Okulları’nda futbolun alfabesini antrenörlerinden öğrenen gençlere sürpriz yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, çocuklarla birlikte top başı yaparak penaltı çekti

 

19 HALI SAHADA FUTBOL

Gebze’nin en eğlenceli okulu Yaz Spor Okulları’nda dersler başladı. Gebze Belediyesi’nin ücretsiz eğitim hizmeti Yaz Spor Okulları’nda dersler başladı. Okulların tatile girmesinin ardından her sene ders zilinin çaldığı yaz spor okullarında bu yıl 17 branşta eğitim veriliyor. Bu yıl 4 bini aşkın gencin 17 branşta boş zamanlarını spor yaparak ve yeteneklerini geliştirerek değerlendirdiği Yaz Spor Okulları bünyesinde kurulan futbol okulunda dersler tüm hızıyla devam ediyor. Gebze genelinde 19 farklı noktada bulunan halı sahalarda futbolun alfabesini, deneyimli antrenörlerin nezaretinde öğrenen gençlere sürpriz yapan Başkan Köşker, gençlerle top oynadı.

GENÇLERLE PENALTI ÇEKTİ

Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan halı sahada verilen dersi ziyaret ederek,  miniklere sürpriz yapan Başkan Köşker çocuklarla birlikte top başı yaptı. Halı sahaya gelişinde öğrenciler tarafından sevgi gösterileriyle karşılanan Başkan Köşker, topun başına geçerek penaltı çekti. Renkli görüntülerin yaşandığı sürpriz ziyarette çocuklarla sohbet eden ve fotoğraf çektiren Başkan Köşker, “Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan korumanın bir yolu da onlara sporu sevdirmek. Yaz Spor Okulumuzda her yıl binlerce evladımız çeşitli spor dallarıyla tanışıyor, boş zamanlarını spor yaparak faydalı bir şekilde dolduruyor. Gebze’mizde futbolun ve diğer spor dallarının altyapısı bu çocuklarımızda ve gençlerimizden oluşuyor” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817